Shared hosting

Een betaalbare en eenvoudige oplossing voor het hosten van jouw website

Shared hosting is een populaire keuze voor zowel beginnende als ervaren website-eigenaren. Het is een betaalbare en eenvoudige manier om jouw website online te krijgen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over complexe technische zaken. In dit artikel leer je meer over de voordelen van shared hosting, en geven we je een overzicht van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van het juiste hostingpakket voor jouw behoeften.

Wat maakt ons uniek?

Hosting in Nederland
Hosting in Nederland

Lokale servers zorgen voor snellere laadtijden en betere SEO voor Nederlandse websites.

Hoge uptime
Hoge uptime

Onze infrastructuur garandeert een hoge beschikbaarheid, zodat je website altijd online is.

Voordelig
Voordelig

Onze shared hosting pakketten zijn prijsbewust samengesteld, zodat je altijd waar voor je geld krijgt.

Sterke beveiliging
Onbeperkt aantal mailboxen

Of je nu opslagruimte nodig hebt voor webhosting, databases, e-mail of een mix daarvan, bij LJPc hosting krijg je een flexibele opslagbundel.

Direct online
Direct online

Na je bestelling is je hostingpakket direct actief en kun je meteen aan de slag.

Uitstekende reviews
Uitstekende reviews

Onze tevreden klanten spreken voor zich; we zijn trots op onze 5-sterren beoordelingen.

Beginnen met shared hosting

Om te beginnen met shared hosting, selecteer je hieronder het gewenste pakket. Vul vervolgens de gewenste domeinnaam in en maak het bestelproces af.

5GB pakket
€ 4,99
per maand
 • 5 GB opslag (NVMe SSD)
 • Onbeperkt aantal IMAP/POP3 mailboxen
 • Onbeperkt aantal databases
 • Gratis SSL certificaat
 • Nieuwste PHP versies
 • DNS beheer
 • Geschikt voor WordPress
 • Snelle installatie en support
Meest gekozen
20GB pakket
€ 14,99
per maand
 • 20 GB opslag (NVMe SSD)
 • Onbeperkt aantal IMAP/POP3 mailboxen
 • Onbeperkt aantal databases
 • Gratis SSL certificaat
 • Nieuwste PHP versies
 • DNS beheer
 • Geschikt voor WordPress
 • Snelle installatie en support
Voordelig
50GB pakket
€ 24,99
per maand
 • 50 GB opslag (NVMe SSD)
 • Onbeperkt aantal IMAP/POP3 mailboxen
 • Onbeperkt aantal databases
 • Gratis SSL certificaat
 • Nieuwste PHP versies
 • DNS beheer
 • Geschikt voor WordPress
 • Snelle installatie en support

Na het bestellen ontvang je een mail met alle informatie die je nodig hebt om te beginnen.

We zijn trots om te vermelden dat LJPc hosting is opgenomen in de Hall of Fame van hosters op Internet.nl. Dit is een erkenning van onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige, betrouwbare en veilige hostingdiensten. Bekijk onze vermelding en het bijbehorende embleem hieronder:

internet.nl embleem hall of fame hosters

Shared hosting is de ideale keuze voor zowel nieuwe als ervaren website-eigenaren die op zoek zijn naar een betrouwbare en betaalbare hostingoplossing. Bij LJPc hosting bieden we shared hosting pakketten die niet alleen voordelig zijn, maar ook boordevol functies zitten om je online aanwezigheid te versterken.

Onze servers, strategisch geplaatst in Nederland, zorgen voor snellere laadtijden en betere SEO-prestaties voor Nederlandse websites. Met onze shared hosting krijg je toegang tot onbeperkte mailboxen en databaseruimte, evenals de nieuwste PHP-versies en gratis SSL-certificaten. Bovendien zorgt onze infrastructuur voor een hoge uptime, wat betekent dat je website altijd online en bereikbaar is voor je bezoekers.

Beginnen met shared hosting bij LJPc is eenvoudig: selecteer je pakket, registreer je domeinnaam, en je bent direct online met een van onze snel te installeren hostingopties. Onze klantreviews bevestigen onze toewijding aan uitmuntende service en ondersteuning.

Of je nu een kleine blog of een grote e-commerce site hebt, onze shared hosting pakketten bieden de flexibiliteit, prestaties en betrouwbaarheid die je nodig hebt om te slagen in de digitale wereld.

Vergelijking

Bij het kiezen van een hostingoplossing is het essentieel om te weten wat je precies krijgt. Er zijn veel aanbieders op de markt, elk met hun eigen voordelen en beperkingen. Bij LJPc hosting streven we ernaar om transparant en eerlijk te zijn over wat we bieden. Daarom hebben we een vergelijking gemaakt tussen onze shared hosting diensten en die van enkele andere marktleiders. Zo kun je zelf zien waarom zoveel klanten voor LJPc hosting kiezen en hoe we ons onderscheiden in de markt. Of je nu net begint met je online avontuur of al ervaring hebt, deze vergelijking helpt je de beste keuze te maken voor jouw behoeften.

KenmerkLJPc hosting

TransIP

Neostrada

Hostnet

Mijndomein

PrijsVanaf €4,99/maandVanaf €6,99/maandVanaf €6,99/maandVanaf €7,00/maandVanaf €3,00/maand
Opslag*Vanaf 5GB10GB25GB5GB1GB
Aantal databases* Onbeperkt 1Onbekend51
Aantal e-mailadressen* Onbeperkt 5Onbekend53
Hosting in Nederland Onbekend
Erkend door internet.nl
Hosting panelPleskEigen implementatiecPanelEigen implementatieEigen implementatie
Reviews
* Dit geldt voor het goedkoopste pakket

Cloud hosting

Shared hosting is een populaire keuze voor veel website-eigenaren, en met onze shared hosting krijg je een geavanceerde vorm van shared webhosting. In deze setup deel je serverruimte met andere gebruikers, wat zorgt voor een kostenefficiënte oplossing. Echter, in tegenstelling tot traditionele shared hosting, profiteer je met shared hosting van de voordelen van een cloud-infrastructuur. Dit betekent dat je server deelt met anderen, maar toch geniet van verhoogde betrouwbaarheid en prestaties.

Bij onze shared hosting heb je volledige controle over je hostingomgeving. Je deelt niet alleen in de kostenvoordelen van shared webhosting, maar hebt ook de flexibiliteit en kracht van cloud-technologie. Dit biedt je de vrijheid om je hosting aan te passen aan je eigen specifieke behoeften, zonder in te leveren op kwaliteit of prestaties. Volledige controle betekent ook dat je snel en effectief kunt reageren op veranderingen in verkeer en eisen, wat zorgt voor een optimale prestatie van je website.

De betrouwbaarheid en prestaties van onze shared hosting zijn ongeëvenaard. Doordat je server deelt in een hostingomgeving, word je beschermd tegen veelvoorkomende problemen van traditionele shared hosting, zoals resource-overbelasting. Dit leidt tot een stabielere en betrouwbaardere hostingervaring, waarbij je website altijd toegankelijk blijft voor je bezoekers. Met onze state-of-the-art cloud-technologie ben je verzekerd van de snelheid en efficiëntie die nodig zijn om je online aanwezigheid te versterken.

dedicated hosting fysiek

Wat is shared hosting bij LJPc hosting?

Shared hosting bij LJPc hosting is een hostingoplossing waarbij meerdere websites dezelfde server delen, wat het een kosteneffectieve keuze maakt voor kleinere websites.

Is shared hosting geschikt voor mijn website?

Shared hosting is ideaal voor kleinere websites, blogs en start-ups vanwege de lagere kosten en eenvoudige setup.

Hoe snel is mijn website online met shared hosting?

Na je bestelling is je shared hostingpakket direct actief, waardoor je website meteen online kan.

Wat als mijn website groeit en ik meer bronnen nodig heb?

Als je website groeit, kun je eenvoudig upgraden naar een groter pakket. Indien dat niet voldoende is, staan we klaar voor een oplossing op maat.

Zijn er beveiligingsmaatregelen voor shared hosting?

Ja, we implementeren geavanceerde beveiligingsmaatregelen om alle websites op onze shared servers te beschermen.

Kan ik later overstappen van shared naar dedicated hosting?

Ja, je kunt altijd upgraden naar dedicated hosting als je meer kracht of flexibiliteit nodig hebt voor je website.

Wat is het verschil tussen VPS en shared hosting?

Een VPS biedt meer geïsoleerde middelen en controle dan shared hosting. Met een VPS krijgt een gebruiker een virtuele omgeving die meer lijkt op een dedicated server, terwijl shared hosting resources deelt met andere websites op dezelfde server.

Wat is het verschil tussen shared hosting en dedicated hosting?

Shared hosting deelt serverresources met meerdere websites, terwijl dedicated hosting een volledige fysieke server toewijst aan één enkele klant. Met dedicated hosting heeft de klant volledige controle over de server, terwijl bij shared hosting de serverbeheerder verantwoordelijk is voor het onderhoud en de configuratie van de server.

Wat is hosting?

Hosting is het proces waarbij een server wordt gebruikt om een website of webapplicatie toegankelijk te maken via het internet. Een hostingprovider biedt de infrastructuur en diensten die nodig zijn om bestanden en gegevens van een website op te slaan en te beheren, zodat deze toegankelijk zijn voor gebruikers over de hele wereld.

Wat is offshore hosting?

Offshore hosting verwijst naar het hosten van een website op servers die zich fysiek bevinden buiten het land van herkomst van de website-eigenaar. Dit wordt vaak gedaan om juridische, fiscale of privacyredenen, hoewel het belangrijk is om te voldoen aan alle toepasselijke wetten en voorschriften.

Wat is shared ownership?

Shared ownership, of gedeeld eigendom, verwijst naar een situatie waarin meerdere partijen samen eigenaar zijn van een bepaald goed, zoals een woning, voertuig of bedrijfsmiddel. Dit kan worden geregeld door middel van contracten of overeenkomsten die de rechten en verantwoordelijkheden van elke eigenaar bepalen.
persoonlijk contact

Persoonlijk contact

We geloven dat een goed gesprek de basis is voor een fijne samenwerking. Daarom gaan we graag vrijblijvend met je in gesprek over jouw wensen en doelen. Of je nu vragen hebt, advies nodig hebt of gewoon kennis wilt maken - ons team staat voor je klaar!

Wat zeggen andere gebruikers

 • Klant van LJPc
  “Een voortreffelijk resultaat, waar we alleen maar complimenten over krijgen.”
  LJPc host onze zakelijke website, een genot t.o.v. van onze vorige partner. Lars staat je altijd vriendelijk te woord en denkt graag mee, niks is te gek. Privé heeft LJPc voor onze stichting een fantastische website gebouwd. De oude diende dringend gemoderniseerd te worden met behoud van bepaalde details.
  Ankje Baadjou-Mütze - Office Manager - BAADJOU
 • Klant van LJPc
  “Oprecht een expert op zijn vakgebied! Een aanrader.”
  LJPc is een betrouwbare partner. Heel kundig en persoonlijk. We werken heel fijn samen met Lars. Er is ALTIJD een oplossing, hij is oprecht een expert op zijn vakgebied! Een aanrader.
  Dennis de Valk - Hoofd Communicatie - De Stadskerk
 • Klant van LJPc
  “Een professioneel bedrijf waarmee Noteborn sinds 2014 succesvol samenwerkt.”
  LJPc is een professioneel bedrijf waarmee Noteborn sinds 2014 succesvol samenwerkt. De voor ons ontwikkelde Android en Windows Mobile maatwerk Apps functioneren naar wens.
  Carlo Noorhoff - Noteborn B.V.
 • Klant van LJPc
  “Technisch goed onderlegd en fijne service.”
  Wij zochten een platform waar wij zelf de vrijheid hebben om websites voor klanten te ontwikkelen, domeinnamen te registreren en mail te beheren. Alles in één oplossing. LJPc heeft ons uitstekend geholpen. Technisch goed onderlegd en fijne service.
  Dorus Arnts - Eigenaar - Studio Dorus
 • Klant van LJPc
  “Pro-actief, snel en punctueel”
  Pro-actief, snel en punctueel. LJPc onderscheidt zich door het geven van heldere adviezen en belangrijker: het komt na wat het beloofd binnen de afgesproken tijd en budget. Een lang verhaal kort: ik beveel dit bedrijf voor iedereen van harte aan.
  Arjan Duijndam - Product owner - WPG Uitgevers
 • Klant van LJPc
  “Wij zijn zeer tevreden”
  Snelle offerteaanmaak, vlotte migratie en een betrouwbare service! Wij zijn zeer tevreden en kunnen LJPc met een gerust geweten aanbevelen.
  Dennis Dörr - Technisch beheer - bestell-dein-Blech.de
 • Klant van LJPc
  “Omdat het zo goed bevalt ga ik nu al mijn klanten overzetten naar LJPc hosting”
  Deze week heb ik bij LJPc een reseller hosting pakket afgenomen voor mijn klanten en ben er super tevreden mee. Nu betaal ik minder dan bij mijn oude webhost en heb ik meer capaciteit. De server lijkt ook nog eens een stuk sneller. Ik zou LJPc zeker aanbevelen als het gaat om webhosting en domeinnamen, maar ook voor alle andere diensten en adviezen.
  Jaap Huisman - UMH Digital
 • Klant van LJPc
  “Al met al zijn wij zeer tevreden, bedankt LJPc!”
  LJPc heeft voor ons een op-maat Freescout module ontwikkeld die volledig naar tevredenheid werkt. Er zijn vooraf duidelijke afspraken gemaakt, er is goed meegedacht en we zijn netje op de hoogte gehouden met kleine videopresentaties. Na implementatie zijn de laatste kleine bugs nog uit de module gehaald en dat is binnen korte tijd opgepakt en goed opgelost. Al met al zijn wij zeer tevreden, bedankt LJPc!
  Loek van Leeuwen - Eigenaar Tiny Tronics B.V.
Start een
WhatsApp gesprek.

Makkelijk en snel.

Support ticket
aanmaken.

Binnen 24 uur een reactie.

085 - 130 6429

Of mail naar: support@ljpc.nl


Openingstijden:
Ma09:00 - 17:00
Di09:00 - 17:00
Wo09:00 - 17:00
Do09:00 - 17:00
Vr09:00 - 17:00
Za/Zo Gesloten (alleen spoed)