Over ons

LJPc biedt hostingoplossingen voor iedereen. We beheren meerdere dedicated servers in AMS-IX datacenters en hebben honderden domeinnamen geregistreerd. Dankzij onze betrouwbare diensten worden grote websites en webshops dagelijks door duizenden mensen bezocht.

Onze kernwaarden

Bij LJPc geloven we dat een goede hostingprovider de stille kracht is achter elk bedrijf. Dit bereiken wij met persoonlijke aandacht, transparantie en korte lijntjes. We werken nauw samen met onze klanten om hun wensen in kaart te brengen en een duidelijk plan op te stellen én uit te voeren. Loop je ergens tegenaan? Ook dan staan we altijd voor je klaar en denken we graag met je mee.

Ons motto? Alles kan! Of je nu behoefte hebt aan een eenvoudige website voor een eenmanszaak of een op maat gemaakte app voor een internationale onderneming: bij ons ben je aan het juiste adres.

Onze partners

Bij LJPc werken we intensief samen met een netwerk van ervaren freelancers, webbouwers en andere specialisten. Onze betrouwbare partners zijn zorgvuldig geselecteerd, waardoor we altijd de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Deze samenwerkingsverbanden stellen ons in staat om flexibel en efficiënt te werken, ongeacht de omvang of complexiteit van het project. Wij bieden IT-oplossingen op maat, samen met een solide en deskundig team.

Over Lars

Lars Jansen, oprichter van LJPc: ‘De interesse voor websites is altijd aanwezig geweest bij mij. In groep 3 volgde ik al computerlessen tussen achtstegroepers. Toen al zat ik te programmeren in Excel. Met passie, bevlogenheid en een hele hoop zelfstudie bleef ik mezelf ontwikkelen. Als tiener begon ik met het bouwen van websites voor mensen uit mijn kennissenkring. Dat werden er steeds meer, en de websites steeds groter. In 2014 schreef ik me in bij de Kamer van Koophandel en maakte ik van mijn hobby mijn werk.’

Iets anders nodig?

Ben je op zoek naar iets anders dan hosting? Ook dan kunnen we je helpen!

Van een nieuwe website tot geautomatiseerde processen, bij LJPc solutions ben je aan het juiste adres. Websites, webshops, beveiliging of maatwerk: je vindt het hier.

Naar LJPc solutions

LJPc apps helpt met het ontwikkelen, designen en publiceren van jouw app. Inclusief inzicht in het aantal installaties, API-integratie en maatwerk. Kies voor het totaalplaatje!

Naar LJPc apps