Domeinnamen

Registreer of verhuis hier jouw perfecte domeinnaam
LJPc hosting

Veelgestelde vragen

Kan ik alleen een hostingpakket krijgen zonder domeinregistratie?

Ja, dat is mogelijk. Selecteer de gewenste domeinnaam in de wizard hierboven. In stap 3 kun je kiezen tussen de opties 'registreren', 'verhuizen' of 'alleen administratief toevoegen'. Kies voor 'alleen administratief toevoegen'. De domeinnaam wordt dan niet geregistreerd, maar je kunt er wel een hostingpakket aan koppelen.

Hoe voeg ik een hostingpakket toe aan mijn dedicated server?

Zoek de gewenste domeinnaam in de wizard hierboven. In stap 3 selecteer je bij hosting je dedicated server, je betaalt dan niets voor de hosting. Wil je je hosting niet op je dedicated server? Dan kun je in stap 3 voor een ander hostingpakket kiezen.

Kan ik meerdere domeinnamen registreren?

Ja, je kunt meerdere domeinnamen registreren. Voeg gewoon elke gewenste domeinnaam toe in de wizard hierboven en volg de stappen voor elk.

Wat gebeurt er nadat ik mijn domeinnaam heb geregistreerd?

Nadat je je domeinnaam hebt geregistreerd, kun je beginnen met het opzetten van je website. Je kunt ook e-mailadressen instellen die bij je domeinnaam passen, en je kunt je domein koppelen aan je hostingpakket.

Wanneer wordt mijn korting van het voordeelpakket toegepast?

Je korting van het voordeelpakket wordt zichtbaar in stap 4 van het proces. Voor die tijd is het systeem bezig met het berekenen van de optimale prijzen en kortingen op basis van je geselecteerde opties.

Hoe groot moet mijn hostingpakket zijn?

De grootte van je hostingpakket hangt af van je specifieke behoeften, zoals de grootte van je website, het aantal e-mailaccounts en de grootte van je databases. Onthoud dat je altijd kunt upgraden of downgraden als je behoeften veranderen. Bij LJPc hosting streven we ernaar om flexibele opties te bieden die met je meegroeien.

Voordeelpakketten

Klaar met de hoofdprijs betalen voor domeinnamen? Dan ben je op de juiste plek. Met een voordeelpakket betaal je slechts de inkoopprijs voor een domeinnaam en krijg je korting op hosting en servers.

LJPc USPS

Erkend door internet.nl

We zijn trots om te vermelden dat LJPc hosting is opgenomen in de Hall of Fame van hosters op Internet.nl. Dit is een erkenning van onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige, betrouwbare en veilige hostingdiensten. Bekijk onze vermelding en het bijbehorende embleem hieronder:

internet.nl embleem hall of fame hosters

Wat zeggen onze klanten

 • Klant van LJPc
  “Een voortreffelijk resultaat, waar we alleen maar complimenten over krijgen.”
  LJPc host onze zakelijke website, een genot t.o.v. van onze vorige partner. Lars staat je altijd vriendelijk te woord en denkt graag mee, niks is te gek. Privé heeft LJPc voor onze stichting een fantastische website gebouwd. De oude diende dringend gemoderniseerd te worden met behoud van bepaalde details.
  Ankje Baadjou-Mütze - Office Manager - BAADJOU
 • Klant van LJPc
  “Oprecht een expert op zijn vakgebied! Een aanrader.”
  LJPc is een betrouwbare partner. Heel kundig en persoonlijk. We werken heel fijn samen met Lars. Er is ALTIJD een oplossing, hij is oprecht een expert op zijn vakgebied! Een aanrader.
  Dennis de Valk - Hoofd Communicatie - De Stadskerk
 • Klant van LJPc
  “Een professioneel bedrijf waarmee Noteborn sinds 2014 succesvol samenwerkt.”
  LJPc is een professioneel bedrijf waarmee Noteborn sinds 2014 succesvol samenwerkt. De voor ons ontwikkelde Android en Windows Mobile maatwerk Apps functioneren naar wens.
  Carlo Noorhoff - Noteborn B.V.
 • Klant van LJPc
  “Technisch goed onderlegd en fijne service.”
  Wij zochten een platform waar wij zelf de vrijheid hebben om websites voor klanten te ontwikkelen, domeinnamen te registreren en mail te beheren. Alles in één oplossing. LJPc heeft ons uitstekend geholpen. Technisch goed onderlegd en fijne service.
  Dorus Arnts - Eigenaar - Studio Dorus
 • Klant van LJPc
  “Pro-actief, snel en punctueel”
  Pro-actief, snel en punctueel. LJPc onderscheidt zich door het geven van heldere adviezen en belangrijker: het komt na wat het beloofd binnen de afgesproken tijd en budget. Een lang verhaal kort: ik beveel dit bedrijf voor iedereen van harte aan.
  Arjan Duijndam - Product owner - WPG Uitgevers
 • Klant van LJPc
  “Wij zijn zeer tevreden”
  Snelle offerteaanmaak, vlotte migratie en een betrouwbare service! Wij zijn zeer tevreden en kunnen LJPc met een gerust geweten aanbevelen.
  Dennis Dörr - Technisch beheer - bestell-dein-Blech.de
 • Klant van LJPc
  “Omdat het zo goed bevalt ga ik nu al mijn klanten overzetten naar LJPc hosting”
  Deze week heb ik bij LJPc een reseller hosting pakket afgenomen voor mijn klanten en ben er super tevreden mee. Nu betaal ik minder dan bij mijn oude webhost en heb ik meer capaciteit. De server lijkt ook nog eens een stuk sneller. Ik zou LJPc zeker aanbevelen als het gaat om webhosting en domeinnamen, maar ook voor alle andere diensten en adviezen.
  Jaap Huisman - UMH Digital