Geen resultaten gevonden

Voordelen van voordeelpakketten voor resellers, webdesigners en agencies

Optimaliseer Marges met Voordelige Domeinen en Hosting Discounts

Als reseller, webdesigner of agency wil je jouw klanten de beste service bieden tegen scherpe prijzen. Tegelijkertijd wil je ook je eigen kosten laag houden en je marges optimaliseren. Dat is precies waar de voordeelpakketten van LJPc hosting bij kunnen helpen. Met deze pakketten profiteer je van aantrekkelijke inkoopprijzen voor domeinen en hoge kortingen op hosting en servers, waardoor je jouw klanten meer waar voor hun geld kunt bieden en zelf ook financieel voordeel behaalt.

Voordelig domeinen inkopen voor klanten en eigen projecten

Een van de grootste voordelen van de voordeelpakketten van LJPc hosting is dat je domeinen tegen inkoopprijzen kunt inkopen. Dit geldt zowel voor domeinen die je voor klanten registreert als voor domeinen die je voor eigen projecten wilt gebruiken. Afhankelijk van het pakket dat je kiest, kun je tot wel 1000 domeinen tegen inkoopprijs registreren. De voordelen hiervan zijn:

  • Je kunt jouw klanten scherpe prijzen bieden voor domeinnamen, waardoor je je onderscheidt van concurrenten
  • Je houdt meer marge over op de domeinnamen die je verkoopt aan klanten
  • Je bespaart kosten op domeinen voor je eigen projecten, waardoor je meer budget overhoudt voor andere zaken

Hoge kortingen op hosting en servers voor jouw diensten

Naast voordelige domeinnamen bieden de voordeelpakketten van LJPc hosting ook aanzienlijke kortingen op hosting en servers. Afhankelijk van het gekozen pakket ontvang je 15% tot maar liefst 50% korting op shared hosting. Dit betekent dat je:

  • Jouw klanten hoogwaardige hosting kunt bieden tegen zeer scherpe prijzen
  • Meer marge overhoudt op de hosting die je aan klanten levert
  • Kunt besparen op de kosten voor hosting van je eigen websites en projecten

De hoge kortingen maken het voor jou als reseller, webdesigner of agency een stuk aantrekkelijker om de hosting en servers van LJPc in te zetten voor de diensten die je levert.

Kies het voordeelpakket dat het beste bij jouw bedrijf past

LJPc hosting biedt drie verschillende voordeelpakketten, zodat er altijd een geschikte optie is, ongeacht de grootte van jouw bedrijf of het aantal klanten dat je bedient:

  1. Basis (€4,99 p/m): Geschikt voor kleinere partijen. Je kunt tot 100 domeinen tegen inkoopprijs registreren en ontvangt 15% korting op shared hosting.
  2. Professional (€27,50 p/m): Ideaal voor middelgrote ondernemingen. Je kunt tot 500 domeinen tegen inkoopprijs registreren en krijgt 25% korting op shared hosting.
  3. Expert (€54,99 p/m): Perfect voor grote agencies en resellers. Je kunt maar liefst 1000 domeinen tegen inkoopprijs inkopen en profiteert van 50% korting op shared hosting.

Door het pakket te kiezen dat aansluit op jouw specifieke behoeften, zorg je ervoor dat je optimaal profiteert van de voordelen die LJPc hosting biedt.

Wil je ook profiteren van voordelige inkoopprijzen voor domeinen en hoge kortingen op hosting en servers? Neem dan contact op met LJPc hosting en ontdek welk voordeelpakket het beste aansluit bij jouw wensen als reseller, webdesigner of agency. Ons team staat klaar om je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt en helpt je graag op weg om optimaal te profiteren van onze scherpe prijzen en uitstekende service. Samen zorgen we ervoor dat jij je klanten de beste oplossingen kunt bieden tegen de meest aantrekkelijke tarieven, terwijl je zelf ook financieel voordeel behaalt.

Start een
WhatsApp gesprek.

Makkelijk en snel.

Support ticket
aanmaken.

Binnen 24 uur een reactie.

085 - 130 6429

Of mail naar: support@ljpc.nl


Openingstijden:
Ma09:00 - 17:00
Di09:00 - 17:00
Wo09:00 - 17:00
Do09:00 - 17:00
Vr09:00 - 17:00
Za/Zo Gesloten (alleen spoed)