Geen resultaten gevonden

Kies het ideale pakket voor jouw hostingbehoeften

Tips voor het selecteren van het juiste hostingpakket.

Bij LJPc hosting bieden we verschillende voordeelpakketten aan om aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten te voldoen. Of je nu een enkele website hebt of een groot aantal domeinen beheert, er is altijd een geschikt pakket. In dit artikel geven we je tips voor het kiezen van het juiste voordeelpakket op basis van het aantal domeinnamen dat je hebt, het type hosting dat je nodig hebt en de gewenste mate van technische ondersteuning.

Bepaal het aantal domeinnamen

Het aantal domeinnamen dat je hebt of in de toekomst verwacht te registreren, is een belangrijke factor bij het kiezen van een voordeelpakket. LJPc hosting biedt drie opties:

 • Basis: geschikt voor maximaal 100 domeinen
 • Professional: geschikt voor maximaal 500 domeinen
 • Expert: geschikt voor maximaal 1000 domeinen

Kies het pakket dat aansluit bij jouw huidige en toekomstige behoeften. Houd er rekening mee dat je altijd kunt upgraden naar een hoger pakket als je meer domeinen wilt registreren.

Overweeg het type hosting

Het type hosting dat je nodig hebt, is afhankelijk van de eisen van je website(s) en de verwachte bezoekersstroom. LJPc hosting biedt drie hoofdtypen hosting:

 1. Shared hosting: ideaal voor kleinere websites met een beperkt aantal bezoekers
 2. VPS (Virtual Private Server): geschikt voor middelgrote websites met meer resources en flexibiliteit
 3. Dedicated hosting: perfect voor grote, veeleisende websites met hoge bezoekersaantallen

Elk LJPc voordeelpakket biedt kortingen op shared hosting, variërend van 15% tot 50%. Hoe hoger het pakket, hoe hoger de korting. Als je voornamelijk shared hosting gebruikt, kun je dus profiteren van aanzienlijke besparingen met een Professional of Expert pakket.

Evalueer je behoefte aan technische ondersteuning

De mate van technische ondersteuning die je nodig hebt, is ook een overweging bij het kiezen van een voordeelpakket. LJPc hosting biedt uitgebreide ondersteuning voor al onze klanten, maar hogere pakketten komen met extra voordelen, zoals:

 • Snellere responstijden
 • Prioriteit in de ondersteuningswachtrij
 • Toegang tot ervaren systeembeheerders voor complexere problemen

Als je verwacht regelmatig een beroep te doen op technische ondersteuning of als uptime en snelle probleemoplossing cruciaal zijn voor jouw websites, dan kan een hoger pakket zoals Professional of Expert de juiste keuze zijn.

Vergelijk de kosten en bespaar op de lange termijn

Hoewel de maandelijkse kosten van de LJPc voordeelpakketten variëren, kan een hoger pakket op de lange termijn voordeliger zijn:

 • Basis: €4,99 per maand
 • Professional: €27,50 per maand
 • Expert: €54,99 per maand

Als je veel domeinen hebt en gebruikt maakt van shared hosting, kunnen de kortingen van de Professional en Expert pakketten de hogere maandelijkse kosten compenseren. Bovendien profiteer je van extra voordelen en ondersteuning.

Bij LJPc hosting streven we ernaar om voor elke klant het perfecte voordeelpakket te bieden. Door het aantal domeinnamen, het type hosting en je behoefte aan ondersteuning te evalueren, kun je een weloverwogen keuze maken die aansluit bij jouw unieke situatie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt bij het selecteren van het juiste pakket of als je vragen hebt over onze services. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen het maximale uit je websites te halen.

Start een
WhatsApp gesprek.

Makkelijk en snel.

Support ticket
aanmaken.

Binnen 24 uur een reactie.

085 - 130 6429

Of mail naar: support@ljpc.nl


Openingstijden:
Ma09:00 - 17:00
Di09:00 - 17:00
Wo09:00 - 17:00
Do09:00 - 17:00
Vr09:00 - 17:00
Za/Zo Gesloten (alleen spoed)