Geen resultaten gevonden

De flexibiliteit van voordeelpakketten: groei en bespaar

Pas je hosting eenvoudig aan met voordeelpakketten.

Als ondernemer weet je dat flexibiliteit essentieel is voor het succes van je bedrijf. Je wilt kunnen inspelen op veranderende marktomstandigheden en de groei van je onderneming. Bij LJPc hosting begrijpen we dit als geen ander. Daarom bieden we voordeelpakketten die mee kunnen groeien met jouw bedrijf, of juist kunnen afschalen wanneer dat nodig is.

Eenvoudig opwaarderen of afschalen

Met de LJPc voordeelpakketten heb je de mogelijkheid om op elk moment eenvoudig op te waarderen naar een groter pakket of af te schalen naar een kleiner pakket. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn wanneer je domeinportfolio uitbreidt of krimpt, of wanneer je hostingbehoeften veranderen. Je hoeft je geen zorgen te maken over ingewikkelde procedures of extra kosten. LJPc past de prijzen automatisch voor je aan.

Onze voordeelpakketten

We bieden drie aantrekkelijke voordeelpakketten die aansluiten bij verschillende behoeften en budgetten:

  1. Basis: Voor slechts €4,99 per maand kun je tot 100 domeinen registreren voor de inkoopprijs. Daarnaast ontvang je 15% korting op shared hosting.
  2. Professional: Voor €27,50 per maand kun je tot 500 domeinen registreren voor de inkoopprijs. Je ontvangt ook 25% korting op shared hosting.
  3. Expert: Voor €54,99 per maand kun je maar liefst 1000 domeinen registreren voor de inkoopprijs. Bovendien ontvang je maar liefst 50% korting op shared hosting.

Voordelen van flexibele voordeelpakketten

De flexibele voordeelpakketten van LJPc bieden verschillende voordelen voor jou als ondernemer:

  • Je kunt eenvoudig meegroeien met de ontwikkeling van je bedrijf
  • Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
  • Je profiteert van aantrekkelijke kortingen op shared hosting
  • Je hebt de vrijheid om op elk moment aan te passen aan je behoeften

Hoe werkt het opwaarderen of afschalen?

Het aanpassen van je LJPc voordeelpakket is eenvoudig en snel geregeld. Je hoeft alleen maar contact op te nemen met onze klantenservice en aan te geven naar welk pakket je wilt wisselen. Wij passen je account direct aan en de nieuwe prijzen gaan per direct in. Je ontvangt een bevestiging van de wijziging en een aangepaste factuur.

Of je nu een startende ondernemer bent met een bescheiden domeinportfolio, of een gevestigd bedrijf met honderden domeinen, LJPc hosting heeft een voordeelpakket dat bij je past. En mocht je situatie veranderen, dan veranderen wij gewoon met je mee. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze flexibele voordeelpakketten jouw bedrijf kunnen ondersteunen in elke fase van groei.

Start een
WhatsApp gesprek.

Makkelijk en snel.

Support ticket
aanmaken.

Binnen 24 uur een reactie.

085 - 130 6429

Of mail naar: support@ljpc.nl


Openingstijden:
Ma09:00 - 17:00
Di09:00 - 17:00
Wo09:00 - 17:00
Do09:00 - 17:00
Vr09:00 - 17:00
Za/Zo Gesloten (alleen spoed)