Geen resultaten gevonden

Bespaar fors met de voordeelpakketten van LJPc hosting

Voordeel op domeinen en hosting, perfect voor elke ondernemer.

Als ondernemer of website-eigenaar wil je natuurlijk zo voordelig mogelijk uit zijn. Daarom biedt LJPc hosting aantrekkelijke voordeelpakketten aan, waarmee je fors kunt besparen op domeinnamen, hosting en support. In dit artikel lees je alles over deze pakketten en hoe je ervan kunt profiteren.

Wat is een voordeelpakket?

Een voordeelpakket is een bundel van diensten die je tegen een gereduceerde prijs afneemt. Bij LJPc hosting bestaan deze pakketten uit een combinatie van domeinnamen, hosting en support. Door voor een voordeelpakket te kiezen, profiteer je van extra lage prijzen en krijg je meer waar voor je geld.

Domeinnamen tegen inkoopprijs

Een van de grootste voordelen van de voordeelpakketten is dat je domeinnamen tegen inkoopprijs kunt registreren. Dit betekent dat je geen extra kosten betaalt bovenop de prijzen die LJPc hosting zelf aan de registrars betaalt. Hierdoor kun je al snel tientallen euro's per domeinnaam besparen.

Korting op hosting

Naast voordelige domeinnamen krijg je met een voordeelpakket ook korting op hosting. Afhankelijk van het pakket dat je kiest, loopt deze korting op tot maar liefst 50% op shared hosting. Zo kun je nog meer besparen op de maandelijkse kosten voor jouw website(s).

Drie pakketten op maat

LJPc hosting biedt drie verschillende voordeelpakketten, zodat er altijd een geschikte optie is voor jouw situatie:

  • Basis: Voor slechts €4,99 per maand kun je tot 100 domeinen registreren en krijg je 15% korting op shared hosting.
  • Professional: Voor €27,50 per maand registreer je tot 500 domeinen en ontvang je 25% korting op shared hosting.
  • Expert: Het meest uitgebreide pakket voor €54,99 per maand. Hiermee kun je maar liefst 1000 domeinen registreren en krijg je 50% korting op shared hosting.

Optimaal profiteren met een voordeelpakket

Of je nu een starter bent met een paar websites of een ervaren ondernemer met een groot portfolio, er is altijd een voordeelpakket dat bij jou past. Door slim gebruik te maken van deze pakketten, kun je jouw kosten voor domeinnamen en hosting aanzienlijk verlagen zonder in te leveren op kwaliteit of service.

Wil jij ook profiteren van de voordelige pakketten van LJPc hosting? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan klaar om je te helpen bij het kiezen van het juiste pakket en het overstappen naar LJPc hosting. Zo kun je direct beginnen met besparen op jouw domeinnamen en hosting, terwijl je geniet van de betrouwbare service en support waar LJPc hosting om bekend staat.

Start een
WhatsApp gesprek.

Makkelijk en snel.

Support ticket
aanmaken.

Binnen 24 uur een reactie.

085 - 130 6429

Of mail naar: support@ljpc.nl


Openingstijden:
Ma09:00 - 17:00
Di09:00 - 17:00
Wo09:00 - 17:00
Do09:00 - 17:00
Vr09:00 - 17:00
Za/Zo Gesloten (alleen spoed)