Geen resultaten gevonden

Bespaar flink op domeinnamen met LJPc hosting voordeelpakketten

Grote kortingen op domeinregistratie en hosting.

Ben je op zoek naar een betaalbare manier om je online aanwezigheid uit te breiden? Kijk dan eens naar de aantrekkelijke voordeelpakketten van LJPc hosting. Met deze pakketten profiteer je van flinke kortingen op de registratie van populaire domeinnamen zoals .nl, .com, .eu en .shop. In dit artikel zetten we de besparingen voor je op een rij, zodat je precies kunt zien hoeveel voordeel je kunt behalen.

De drie voordeelpakketten van LJPc hosting

LJPc hosting biedt drie verschillende voordeelpakketten aan, afgestemd op jouw specifieke behoeften en budget:

  1. Basis: Voor slechts €4,99 per maand registreer je tot 100 domeinen met 15% korting op shared hosting.
  2. Professional: Voor €27,50 per maand registreer je tot 500 domeinen met 25% korting op alle hostingdiensten.
  3. Expert: Voor €54,99 per maand registreer je tot maar liefst 1000 domeinen met een ongekende 50% korting op hosting.

Met name het Expert pakket biedt ongekende besparingen. Laten we eens kijken naar de prijsverschillen voor enkele populaire domeinnamen.

Bespaar tot 63% op .nl domeinnamen

Een .nl domein is de meest gekozen extensie voor Nederlandse websites. Normaal betaal je hiervoor €11,23 per jaar, maar met het Expert pakket registreer je een .nl domein al voor slechts €4,15. Dat is een besparing van maar liefst 63%!

Scherpe korting van 48% op .com domeinen

Ook voor de populaire .com extensie biedt LJPc hosting een aantrekkelijke deal. In plaats van €17,99 betaal je met het Expert pakket slechts €9,44 per jaar voor een .com domein. Hiermee bespaar je 48% op de reguliere prijs.

60% korting op .eu domeinnamen

Richt je je op de Europese markt? Dan is een .eu domein de perfecte keuze. Met het Expert voordeelpakket registreer je deze domeinen voor slechts €4,00 in plaats van €17,99. Dat is een korting van maar liefst 60%.

Pak 33% korting op trendy .shop domeinen

De .shop extensie is razend populair onder e-commerce bedrijven. LJPc hosting biedt ook voor deze domeinnaam een scherpe deal. Je betaalt slechts €23,37 per jaar in plaats van €34,99 - een korting van 33%.

Benieuwd naar alle korting? Klik dan hier.

Ook besparen op hosting? Dat kan!

Met de voordeelpakketten van LJPc hosting profiteer je niet alleen van korting op domeinnamen, maar ook op hosting. Afhankelijk van het gekozen pakket krijg je 15% tot 50% korting op alle shared hosting pakketten:

Kortom, met de voordeelpakketten van LJPc hosting bespaar je flink op zowel domeinnamen als hosting. Of je nu kiest voor het Basis, Professional of Expert pakket, je profiteert altijd van scherpe prijzen en hoogwaardige diensten. Wil je meer weten over de mogelijkheden of direct profiteren van deze aantrekkelijke aanbiedingen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor jouw specifieke situatie. Samen zorgen we ervoor dat jouw online succes betaalbaar blijft!

Start een
WhatsApp gesprek.

Makkelijk en snel.

Support ticket
aanmaken.

Binnen 24 uur een reactie.

085 - 130 6429

Of mail naar: support@ljpc.nl


Openingstijden:
Ma09:00 - 17:00
Di09:00 - 17:00
Wo09:00 - 17:00
Do09:00 - 17:00
Vr09:00 - 17:00
Za/Zo Gesloten (alleen spoed)