Geen resultaten gevonden

Plesk vs. cPanel

Waarom kiezen we bij LJPc hosting voor Plesk?

Als je op zoek bent naar webhosting, ben je vast de namen Plesk en cPanel tegengekomen. Beide zijn populaire controlepanelen die worden gebruikt voor het beheer van websites op internet hosting accounts. Echter, bij LJPc hosting hebben we een duidelijke voorkeur voor Plesk. In dit artikel leggen we uit waarom.

Wat Zijn Plesk en cPanel?

Eerst even terug naar de basis. Zowel Plesk als cPanel zijn grafische interfaces (GUI's) die het makkelijker maken om uw server en websites te beheren zonder dat u diepe technische kennis nodig heeft. Ze laten u toe om taken zoals het aanmaken van websites, e-mailaccounts, databases en nog veel meer uit te voeren met slechts een paar klikken.

De Voordelen van Plesk

Bij LJPc hosting geven we de voorkeur aan Plesk om verschillende redenen:

Gebruiksvriendelijkheid

Plesk beschikt over een intuïtieve interface die makkelijk is in gebruik voor zowel beginners als gevorderden. Dit maakt het toegankelijker voor onze klanten die misschien niet veel ervaring hebben met webhosting.

Ondersteuning voor Meerdere Besturingssystemen

In tegenstelling tot cPanel, dat alleen werkt op Linux servers, ondersteunt Plesk zowel Windows als Linux. Dit biedt meer flexibiliteit afhankelijk van de behoeften van onze klanten.

Beveiligingsfuncties

Plesk komt standaard met robuuste beveiligingsfuncties, waaronder fail2ban (een intrusion prevention software tool), firewalls en automatische updates. Dit helpt ons bij het bieden van een veiligere hostingomgeving voor uw website.

Milieuvriendelijkheid

We vinden duurzaamheid belangrijk bij LJPc hosting. Plesk stimuleert efficiëntie in servergebruik wat resulteert in minder energieverbruik vergeleken met andere platforms.

Het Contrast Met cPanel

cPanel is ook een krachtig platform en heeft zeker zijn sterke punten, zoals een brede acceptatie binnen de hostingindustrie en veel beschikbare tutorials online. Echter, wij geloven dat de bovengenoemde voordelen van Plesk beter aansluiten bij onze waarden en servicebeloften aan onze klanten.

Bij LJPc hosting geloven we sterk in het leveren van kwaliteitsvolle diensten die aansluiten op jouw behoeften en verwachtingen. De keuze voor Plesk biedt ons de mogelijkheid om dit na te streven dankzij het gebruiksgemak, flexibiliteit en sterke beveiligingsmaatregelen. Indien je vragen hebt of meer informatie wenst over hoe wij kunnen helpen met jouw hostingbehoeften, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Start een
WhatsApp gesprek.

Makkelijk en snel.

Support ticket
aanmaken.

Binnen 24 uur een reactie.

085 - 130 6429

Of mail naar: support@ljpc.nl


Openingstijden:
Ma09:00 - 17:00
Di09:00 - 17:00
Wo09:00 - 17:00
Do09:00 - 17:00
Vr09:00 - 17:00
Za/Zo Gesloten (alleen spoed)