Toegang tot LJPc Webmail

Eenvoudig je e-mail checken

LJPc biedt een handige webmailoplossing waarmee je eenvoudig je e-mails kunt bekijken, versturen en beheren. In dit artikel leggen we je stap voor stap uit hoe je toegang krijgt tot je LJPc webmail, zodat je altijd en overal je e-mail kunt checken.

Stap 1: Open je webbrowser

Om toegang te krijgen tot je LJPc webmail, open je een webbrowser naar keuze op je computer, tablet of smartphone. Je kunt bijvoorbeeld Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari of Microsoft Edge gebruiken.

Stap 2: Navigeer naar de webmailpagina

1. Ga naar de volgende URL: https://ljpc.email
  2. Je komt nu op de inlogpagina van de LJPc webmail terecht.

Stap 3: Inloggen op je webmailaccount

1. Voer je volledige e-mailadres in het veld 'E-mailadres' in.
  2. Typ je e-mailwachtwoord in het veld 'Wachtwoord'.
  3. Klik op 'Log in' om in te loggen op je webmailaccount.

Stap 4: Webmail gebruiken

Na het inloggen kom je terecht in je inbox, waar je al je ontvangen e-mails kunt zien. Je kunt nu eenvoudig je e-mails lezen, beantwoorden, doorsturen, verwijderen en archiveren. Daarnaast kun je nieuwe e-mails opstellen en versturen, je adresboek beheren en je e-mailinstellingen aanpassen.

Stap 5: Uitloggen

Wanneer je klaar bent met het gebruik van je LJPc webmail, is het belangrijk om uit te loggen. Dit doe je door linksonder op 'Uitloggen' te klikken. Zo zorg je ervoor dat niemand anders toegang krijgt tot je e-mailaccount.

Gefeliciteerd! Je weet nu hoe je toegang krijgt tot je LJPc webmail en deze kunt gebruiken om je e-mails te beheren. Mocht je problemen ondervinden bij het inloggen op je webmail of nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice via de gebruikelijke kanalen. Wij staan altijd klaar om je te helpen en te ondersteunen bij het gebruik van je LJPc e-mailaccount.