E-mail instellen in Windows Mail

Je e-mail in Windows Mail

Als je je e-mail wilt instellen in Windows Mail, ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel leggen we je stap voor stap uit hoe je je e-mailaccount kunt toevoegen aan Windows Mail. Op deze manier kun je eenvoudig e-mails ontvangen en versturen via deze e-mailclient op je Windows-apparaat.

Stap 1: Windows Mail openen en account toevoegen

1. Open Windows Mail op je Windows-apparaat.
  2. Klik op het tandwielicoon (instellingen) in de linkerbenedenhoek van het venster.
  3. Kies 'Account toevoegen' in het menu aan de rechterkant.

Stap 2: E-mailprovider selecteren

1. In het scherm 'Account toevoegen' scroll je naar beneden en kies je 'Geavanceerd instellen'.
  2. Selecteer vervolgens 'Internet-e-mail'.

Stap 3: E-mailadres en serverinstellingen invoeren

1. Voer een accountnaam in (bijvoorbeeld "LJPc e-mail").
  2. Typ je eigen naam in bij 'Uw naam'; dit is de naam die ontvangers van je e-mails te zien krijgen.
  3. Vul je volledige e-mailadres in.
  4. Voer je e-mailwachtwoord in.
  5. Stel de inkomende e-mailserver in op 'ljpc.email'.
  6. Kies 'IMAP4' als het accounttype.
  7. Stel de uitgaande e-mailserver in op 'ljpc.email'.
  8. Vink 'Uitgaande server vereist verificatie' aan.
  9. Zorg ervoor dat 'Dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken voor het verzenden van e-mail' aangevinkt is.

Stap 4: Geavanceerde instellingen aanpassen

1. Klik op 'Geavanceerde instellingen voor e-mail' onderaan het venster.
  2. Stel de inkomende serverpoort in op '993' en kies 'SSL' bij 'Inkomende server (IMAP) vereist een beveiligde verbinding'.
  3. Stel de uitgaande serverpoort in op '465' en kies 'SSL' bij 'Uitgaande server (SMTP) vereist een beveiligde verbinding'.
  4. Klik op 'Aanmelden' om je account te verifiëren en toe te voegen.

Gefeliciteerd! Je LJPc e-mailaccount is nu ingesteld in Windows Mail. Je kunt nu e-mails verzenden en ontvangen via deze e-mailclient.

Mocht je problemen ondervinden bij het instellen van je e-mail of nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice via de gebruikelijke kanalen. Wij staan altijd klaar om je te helpen en te ondersteunen bij het gebruik van je LJPc-hosting e-mailaccount.