E-mail instellen in Spark

Eenvoudig je e-mail instellen

In dit artikel leggen we uit hoe je je e-mail van LJPc hosting kunt instellen in de Spark e-mailapplicatie. We zullen je door het proces leiden met een stap-voor-stap handleiding, zodat je snel en gemakkelijk je e-mail kunt ontvangen en verzenden in Spark.

Stap 1: Spark openen en account toevoegen

1. Download en installeer de Spark e-mailapplicatie op je apparaat, indien je dit nog niet hebt gedaan.
  2. Open Spark en klik op "Account toevoegen" of ga naar Instellingen en kies "Account toevoegen".

Stap 2: E-mailgegevens invoeren

1. In het nieuwe venster, kies "Ander" en voer je naam, e-mailadres en wachtwoord in bij de betreffende velden.
  2. Klik op "Volgende".

Stap 3: Accounttype en serverinstellingen invoeren

1. Kies "IMAP" als accounttype.
  2. Voor de inkomende mailserver, voer "ljpc.email" in.
  3. Gebruik je volledige e-mailadres als gebruikersnaam en voer je wachtwoord in.
  4. Voor de uitgaande mailserver, voer ook "ljpc.email" in.
  5. Gebruik je volledige e-mailadres als gebruikersnaam en voer je wachtwoord in.
  6. Klik op "Volgende".

Stap 4: Poortnummers en versleuteling configureren

1. Voor de inkomende server (IMAP), voer poort 993 in en kies "SSL" als type versleuteling.
  2. Voor de uitgaande server (SMTP), voer poort 465 in en kies ook "SSL" als type versleuteling.
  3. Klik op "Volgende" om door te gaan.

Stap 5: Afronden en testen

1. Spark zal nu je account controleren en automatisch je e-mail synchroniseren.
  2. Als alles succesvol is, kun je nu e-mails ontvangen en verzenden via je LJPc hosting e-mailaccount in Spark.

Je hebt nu je LJPc hosting e-mailaccount succesvol ingesteld in de Spark e-mailapplicatie! Je kunt nu e-mails ontvangen en verzenden via dit account.

Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt bij het instellen van je e-mail in Spark, neem dan gerust contact met ons op via de gebruikelijke kanalen. We zijn er om je te helpen!