E-mail instellen in Mozilla Thunderbird

Thunderbird e-mailconfiguratie

In dit artikel leggen we uit hoe je je e-mail van LJPc hosting kunt instellen in Mozilla Thunderbird. We zullen je door het proces leiden met een stap-voor-stap handleiding, zodat je snel en gemakkelijk je e-mail kunt ontvangen en verzenden in Thunderbird.

Stap 1: Thunderbird openen en account toevoegen

1. Download en installeer Mozilla Thunderbird op je computer, als je dit nog niet hebt gedaan.
  2. Open Thunderbird en klik op "Account toevoegen" onder het menu "Bestand" of klik op "E-mailaccount toevoegen" in het tabblad "Lokale mappen".

Stap 2: E-mailgegevens invoeren

1. In het nieuwe venster, voer je naam, e-mailadres en wachtwoord in bij de betreffende velden.
  2. Vink het vakje aan naast "Wachtwoord onthouden" als je wilt dat Thunderbird je wachtwoord opslaat.
  3. Klik op "Doorgaan".

Stap 3: Accounttype en serverinstellingen invoeren

1. Thunderbird zal nu automatisch de serverinstellingen voor je e-mailaccount detecteren. Controleer of de instellingen correct zijn:Accounttype: IMAPInkomende server: ljpc.email (poort 993, SSL)Uitgaande server: ljpc.email (poort 465, SSL)
  2. Accounttype: IMAP
  3. Inkomende server: ljpc.email (poort 993, SSL)
  4. Uitgaande server: ljpc.email (poort 465, SSL)
  5. Als de instellingen correct zijn, klik op "Gereed".

Stap 4: Verificatie en afronden

1. Thunderbird zal nu je e-mailaccount verifiëren en je e-mails synchroniseren.
  2. Als alles succesvol is, kun je nu e-mails ontvangen en verzenden via je LJPc hosting e-mailaccount in Thunderbird.

Je hebt nu je LJPc hosting e-mailaccount succesvol ingesteld in Mozilla Thunderbird! Je kunt nu e-mails ontvangen en verzenden via dit account.

Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij het instellen van je e-mail in Thunderbird, neem dan gerust contact met ons op via de gebruikelijke kanalen. We staan altijd klaar om je te helpen!