E-mail instellen in Microsoft Outlook

Verbind je LJPc e-mail met Microsoft Outlook
E-mail in Outlook

In dit artikel leggen we uit hoe je je e-mail van LJPc hosting kunt instellen in Microsoft Outlook. We zullen je door het proces leiden met een stap-voor-stap handleiding, zodat je snel en gemakkelijk je e-mail kunt ontvangen en verzenden in Microsoft Outlook.

Het instellen van je LJPc e-mail in Microsoft Outlook is een eenvoudig proces dat slechts een paar minuten duurt. Volg de onderstaande stappen om je mail in te stellen.

Stap 1: Open Outlook en voeg account toe

Open Microsoft Outlook op je computer. Klik op "Bestand" in de menubalk en vervolgens op "Account toevoegen".

Stap 2: E-mailaccount instellen

Voer je e-mailadres in en klik op "Geavanceerde opties". Vink "Ik wil mijn account handmatig instellen" aan en klik op "Verbinden".

Stap 3: Kies accounttype

Kies "IMAP" als accounttype.

Stap 4: Serverinstellingen invoeren

Voer "ljpc.email" in als server bij "Inkomende mail" en "Uitgaande mail". Zorg ervoor dat de volgende instellingen correct zijn ingevuld:

• Inkomende server (IMAP): poort 993, SSL/TLS-versleuteling
  • Uitgaande server (SMTP): poort 465, SSL/TLS-versleuteling

Klik op volgende.

Stap 5: Wachtwoord invullen

Voer je wachtwoord in en klik op "Verbinding maken".

Je hebt nu je LJPc hosting e-mailaccount succesvol ingesteld in Microsoft Outlook! Je kunt nu e-mails ontvangen en verzenden via dit account.

Neem contact op

Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij het instellen van je e-mail in Microsoft Outlook, neem dan gerust contact met ons op via de gebruikelijke kanalen. We staan altijd klaar om je te helpen!