E-mail account verwijderen op iOS

Eenvoudig je e-mailaccount verwijderen op je iPhone of iPad
E-mail verwijderen op je iPhone

In dit artikel leggen we uit hoe je een e-mailaccount kunt verwijderen op je iPhone of iPad. We zullen je door het proces leiden met een stap-voor-stap handleiding, zodat je snel en gemakkelijk je e-mailaccount kunt beheren op je iOS-apparaat.

E-mailaccount verwijderen op je iPhone

Het verwijderen van een e-mailaccount op je iPhone is een eenvoudig proces dat slechts een paar minuten duurt. Volg de onderstaande stappen om je mailaccount te verwijderen.

1. Open de "Instellingen" app op je iPhone.
  2. Scroll naar beneden en tik op "Mail".
  3. Tik op "Accounts".
  4. Onder het kopje "Accounts" zie je een lijst van alle e-mailaccounts die op je iPhone zijn ingesteld. Tik op het account dat je wilt verwijderen.
  5. Tik op "Verwijder account" onderaan het scherm. Bevestig dat je het account wilt verwijderen door nogmaals op "Verwijder van iPhone" te tikken.

Je hebt nu een e-mailaccount succesvol verwijderd van je iPhone!

Neem contact op

Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij het beheren van je e-mailaccounts op je iPhone of iPad, neem dan gerust contact met ons op via de gebruikelijke kanalen. We staan altijd klaar om je te helpen!