.app domeinnaam

Perfect voor jouw applicatie
.app domeinnaam

Een .app domeinnaam is speciaal ontworpen voor ontwikkelaars, bedrijven en organisaties die zich richten op het aanbieden van apps en mobiele diensten. De extensie helpt je om een duidelijke en herkenbare online aanwezigheid te creëren voor jouw app. In dit artikel leer je meer over de .app domeinnaam, de voordelen ervan en hoe je er zelf één kunt registreren of verhuizen voor jouw website of app.

Voordelen van een .app domeinnaam

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kunnen kiezen voor een .app domeinnaam:

1. Speciaal voor apps: Een .app domeinnaam benadrukt dat jouw website of online platform gericht is op het aanbieden van apps en mobiele diensten.
  2. Herkenbaarheid: De .app extensie is gemakkelijk te herkennen en helpt bezoekers om snel te begrijpen waar jouw website of platform over gaat.
  3. Betere vindbaarheid: Een .app domeinnaam kan bijdragen aan een betere vindbaarheid in zoekmachines, vooral voor bezoekers die op zoek zijn naar apps en mobiele diensten.
.app domeinnaam registreren of verhuizen
Start jouw (online) idee met een .app domeinregistratie

Hoe registreer je een .app domeinnaam?

Bij LJPc hosting kun je eenvoudig en snel een .app domeinnaam registreren. Volg onderstaande stappen om jouw .app domeinnaam vast te leggen:

1. Zoek in de domeinchecker naar de gewenste .app domeinnaam, bijvoorbeeld ljpc.app.
  2. Controleer of de gewenste domeinnaam beschikbaar is. Als dat het geval is, kun je deze toevoegen aan je winkelwagen.
  3. Rond het bestelproces af en voltooi de betaling.
  4. Na de betaling wordt jouw .app domeinnaam automatisch geregistreerd en gekoppeld aan jouw account.

Domeinnaam verhuizen

Als je al een .app domeinnaam hebt bij een andere provider en je wilt deze verhuizen naar LJPc hosting, kun je dit ook eenvoudig regelen via het klantenportaal. Volg de stappen hieronder om de verhuizing in gang te zetten:

1. Vraag de verhuiscode op bij je huidige provider. In de meeste gevallen kan dit via het klantenportaal van de provider of door contact op te nemen met hun klantenservice.
  2. Zoek in de domeinchecker naar de .app domeinnaam die je wilt verhuizen, bijvoorbeeld ljpc.app.
  3. Selecteer de optie om de domeinnaam te verhuizen en voeg deze toe aan je winkelwagen.
  4. Tijdens het bestelproces wordt je gevraagd om de verhuiscode in te vullen.
  5. Rond het bestelproces af en voltooi de betaling.
  6. Na de betaling wordt de verhuizing van jouw .app domeinnaam automatisch in gang gezet en wordt deze gekoppeld aan je LJPc hosting account zodra de verhuizing is afgerond.

Neem contact op

Heb je vragen over het registreren of verhuizen van een .app domeinnaam, of heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste domeinnaam voor jouw app of mobiele dienst? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Ons team staat klaar om je te helpen met al je vragen en om je te ondersteunen bij het kiezen en registreren van de perfecte .app domeinnaam. Interesse in een (mobiele) app? Kijk dan ook op ljpc.app.