Geen resultaten gevonden

Verhuiscode aanvragen

Vraag eenvoudig je verhuiscode aan via het klantenportaal

Of je nu een beginnende website-eigenaar bent of een ervaren webmaster, deze stap-voor-stap gids is ontworpen om je moeiteloos door het proces te leiden. Een verhuiscode, ook wel bekend als een EPP-code of auth-code, is essentieel wanneer je besluit om je domeinnaam naar een andere hostingprovider te verhuizen. Laten we beginnen!

Een verhuiscode aanvragen in 6 simpele stappen

Het verkrijgen van je verhuiscode bij LJPc hosting is een eenvoudig en snel proces. Volg onderstaande stappen om jouw code succesvol aan te vragen:

  1. Ga naar ljpc-hosting.nl en log in op jouw account in het klantenportaal
  2. In het hoofdmenu van het klantenportaal vind je de optie "Domeinnamen en Hosting". Klik hierop om toegang te krijgen tot jouw domein- en hostingbeheer.
  3. Selecteer de gewenste domeinnaam.
  4. Bij de informatie over jouw gekozen domein vind je de optie "Verhuiscode". Klik op "Aanvragen" om door te gaan naar het wijzigingsformulier.
  5. Eenmaal op het wijzigingsformulier klik je op "Wijziging aanvragen" om officieel de aanvraag voor jouw verhuiscode in te dienen.
Let op: het aanvragen van een verhuiscode is niet hetzelfde als het opzeggen van je pakket. Zeg het pakket dus op als je alles wil verhuizen naar een andere provider

Binnen 24 uur na jouw aanvraag zullen we de verhuiscode naar jou mailen. Controleer ook zeker even de spam-folder mocht de email niet direct zichtbaar zijn in jouw inbox.

Het aanvragen van een verhuiscode bij LJPc Hosting is eenvoudig en snel. Volg de bovenstaande stappen om de verhuiscode voor je domeinnaam te verkrijgen en start het verhuisproces naar je nieuwe provider.

Start een
WhatsApp gesprek.

Makkelijk en snel.

Support ticket
aanmaken.

Binnen 24 uur een reactie.

085 - 130 6429

Of mail naar: support@ljpc.nl


Openingstijden:
Ma09:00 - 17:00
Di09:00 - 17:00
Wo09:00 - 17:00
Do09:00 - 17:00
Vr09:00 - 17:00
Za/Zo Gesloten (alleen spoed)